Nieuwsbrief November 2012

Beste Dartvrienden,

Zoals jullie weten zijn er de laatste weken problemen met de website van onze club. Ook waren er enkele andere zaken die aandacht nodig hadden . Om die reden hebben Fred Eveleens, Esther van der Vlugt , Jan Kranendonk en Cok van Beek (van het dorpshuis) op maandag 5 november de koppen bij elkaar gestoken.
Het grootste probleem is inmiddels opgelost, we hebben namelijk een nieuwe site en wel:

www.dartclublisserbroek.nl

Esther heeft er de nodige tijd aan besteed om er in een korte tijd een mooie site van te maken, daarvoor onze hartelijke dank! Jan en Fred hebben de gegevens van de eerste competitieavonden van de laptop en papieren gehaald zodat er ook een bijgewerkte stand op de site te vinden is. Neem eens een kijkje en laat een berichtje achter in het gastenboek!

Een ander punt wat we besproken hebben, is het feit dat de competitieavonden soms te laat afgelopen zijn. Dat probleem is volgens ons redelijk simpel op te lossen maar daarbij is wel medewerking en begrip nodig van de deelnemers . We hebben dan ook het volgende besloten:

1. De poule zal maximaal uit 4 deelnemers bestaan
2. Na 20.00 uur kan er niet meer ingeschreven worden
3. Deelnemers die zich telefonisch ingeschreven hebben, moeten voor 20.15 uur binnen zijn, na die tijd vervalt hun inschrijving en worden zij uit het speelschema gehaald
4. Het is niet meer mogelijk om anderen in te schrijven, die nog niet aanwezig zijn.

Wij verwachten op deze manier voortaan rond 24.00 uur klaar te zijn.

Er is ook gesproken over de ockey’s. Doordat deze nu van een houten frame zijn, schop je ze gemakkelijk opzij wat de concentratie en het spelplezier niet direct ten goede komt. Inmiddels is duidelijk dat 8 massieve ockey’s enkele honderden euro’s kosten, maar we hebben toch besloten om tot aanschaf over te gaan.

Verder hebben we besloten om in 2013 één keer in de maand te starten met een toernooitje op zondag (inleg is prijzengeld). We hebben gekozen omdat op elke 3e zondag van de maand te doen. Tot de zomerperioden zal dat dus op 20 januari – 17 februari – 17 maart en 21 april zijn. Aanvang zal om 13.00 uur precies zijn. Mocht het een succes worden gaan we daar uiteraard mee door in het najaar van 2013.
Onder het motto "wie de jeugd heeft, heeft de toekomst", gaan we die zondagen ook een apart toernooitje organiseren voor de 12 t/m 15 jarigen. Wij denken dat daar behoefte aan is, bovendien is ook onze club gebaat bij het promoten van de dartsport.

Zoals jullie hebben gelezen, proberen we meer structuur aan te brengen in onze club met de bedoeling alles nog beter te laten verlopen.

Mochten er nog vragen of suggesties zijn horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

15.05 | 19:01

Beste darters het gesloten Lisserbroek is voor alle bezoekers van dartclub Lisserbroek en die minimaal 4 keer zijn geweest.

...
21.07 | 10:57
Home heeft ontvangen 2
25.06 | 16:20
Zomerranking heeft ontvangen 1
14.02 | 14:21
Seizoen 2017 - 2018 heeft ontvangen 5
Je vindt deze pagina leuk